CONVERTIBLE COMMUNITY CENTRE - SUNGAI JOHOR COMMUNITY

PROJECT OVERVIEW

The Convertible Community Centre serves as a temporary self-sustaining relief centre for the Sungai Johor flood victims as Kota Tinggi, Johor battles with its annual affair of flash floods. During pre-flood, the centre serves an eco-learning hub, functions as a fish market for local fisherman and a tourist spot for promoting the ecology of Sungai Johor.

Perspectives

Featured Projects of the Day view all

  • BOND THE VICINITY - THE HYDROPHILIC RETIREMENT RETREAT

    Architecture, Gold Award, 2017

  • CONVERTIBLE COMMUNITY CENTRE - SUNGAI JOHOR COMMUNITY

  • THE COMMON PLACE - REGENERATION OF PUDU WET MARKET

    Interior Design, Gold Award Platinum Award, 2016

  • LIVING BOX

    Interior Design, Gold Award, 2017