SALA-SALID

PROJECT OVERVIEW

Due to the way of modern society and the new culture, the industries nearby persuade local people’ interests and values away from their economical identity “SALID FISH”. The social interaction between local to local and local to outsiders were also lacking, all these factors lead us to propose a community space that promotes local economical identity values, encourage interaction between locals, appealing to outsiders, in a sustainable and environmental friendly nature.

Perspectives

Featured Projects of the Day view all

  • BOND THE VICINITY - THE HYDROPHILIC RETIREMENT RETREAT

    Architecture, Gold Award, 2017

  • CONVERTIBLE COMMUNITY CENTRE - SUNGAI JOHOR COMMUNITY

  • THE COMMON PLACE - REGENERATION OF PUDU WET MARKET

    Interior Design, Gold Award Platinum Award, 2016

  • LIVING BOX

    Interior Design, Gold Award, 2017