RE:THINK & RE:CREATE: OUR COMMUNITY, OUR HOME

PROJECT OVERVIEW

This future living space is inspired by issues the younger generation will face. The space utilises a sustainable wall block system and eco-friendly materials for its interior design. It uses a rain water harvesting system to reduce water usage. A multipurpose smart automation system is installed to monitor any activity around the house, from light levels and weather conditions to security breaches. A green curtain at the balcony acts as a sound and air filter.

Perspectives

Featured Projects of the Day view all

  • BOND THE VICINITY - THE HYDROPHILIC RETIREMENT RETREAT

    Architecture, Gold Award, 2017

  • CONVERTIBLE COMMUNITY CENTRE - SUNGAI JOHOR COMMUNITY

  • THE COMMON PLACE - REGENERATION OF PUDU WET MARKET

    Interior Design, Gold Award Platinum Award, 2016

  • LIVING BOX

    Interior Design, Gold Award, 2017